Pehlivanlı İlkokulu


Vizyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.25
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda birleştirilmiş sınıf uygulaması vardır.

Telefon - 4427722154

Belgegeçer - (442) 772 2154

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pehlivanliio.meb.k12.tr

Adres - PEHLİVANLI MAH. OKUL SK. TORTUM PEHLIVAN LI ILK ÖĞRETIM OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 14 TORTUM / ERZURUM

Öğretmen :3
Öğrenci :38
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :940
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim verilmektedir.

Yerleşim Yeri - Erzurum-Artvin yolu üzerinde Uzundere ilçe merkezine 8 km, Tortum ilçe merkezine 30 km mesafededir.

Adres - PEHLİVANLI MAH. OKUL SK. TORTUM PEHLIVAN LI ILK ÖĞRETIM OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 14 TORTUM / ERZURUM

Ulaşım Mahallemizden Erzurum´a 07.00´de minibüs gitmektedir. Mahallemiz Erzurum-Artvin kara yoluna yakın olması nedeniyle il ve ilçe merkezine ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Uzundere ilçe merkezi yakın olduğu için oradan da özel araçlarla veya taksiyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum-Artvin yolu üzerinde Uzundere ilçe merkezine 8 km, Tortum ilçe merkezine 30 km mesafededir.Erzurum il merkezine 90 km uzaklıktadır.